Трамп зустрівся з Ілоном Маском на тлі пошуку грошей для своєї президентської кампанії — NYT
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп зустрівся з Ілоном Маском на тлі пошуку грошей для своєї президентської кампанії — NYT

Дональд Трамп
Джерело:  The New York Times

Дональд Трамп 3 березня зустрівся з американським мільярдером Ілоном Маском та кількома багатими донорами-республіканцями на тлі пошуку фінансування для своєї президентської кампанії.

Трамп зустрівся з Маском

NYT пише про це з посиланням на трьох анонімних осіб, які знайомі з дискусіями.

За словами видання, Трамп і його команда працюють над пошуком додаткових великих донорів, щоб зміцнити його фінанси напередодні виборів проти президента США.

За словами людини, яка обговорювала це питання з Трампом, той похвалив Маска перед союзниками та сподівається незабаром зустрітися з мільярдером сам-на-сам.

Однак невідомо, чи планує Маск витратити частину свого капіталу на Трампа.

Політичні переконання Ілона Маска

NYT пише, що останні публікації Маска в соціальних мережах свідчать про те, що він вважає важливим, щоб Байден зазнав поразки в листопаді.

Люди, які спілкувалися з Маском приватно, підтвердили, що він справді так вважає.

Маск довгий час вважав себе незалежним і, як і багато бізнес-лідерів, протягом багатьох років жертвував кандидатам від обох партій.

На відміну від інших американських мільярдерів, він не витрачав багато на президентські вибори, і його пожертви протягом багатьох років були досить рівномірно розподілені між демократами та республіканцями.

Підприємства Маска, Tesla і SpaceX, отримали вигоду від федеральних державних контрактів і субсидій.

Однак між Трампом і Маском також були тертя, наприклад, влітку 2022 року, він і колишній президент обмінялися образами: Трамп вилаяв його нецензурною лайкою, а Маск сказав, що колишньому президенту настав час «відплисти на захід».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?