Тренер Дюбуа жорстко висловився на адресу Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер Дюбуа жорстко висловився на адресу Усика

Олександр Усик
Джерело:  Таlk Sport

Тренер британського боксера важковаговика, чемпіона світу за версією IBF Даніеля Дюбуа Дон Чарльз звинуватив українського боксера Олександра Усика у шахрайстві під час бою з Дюбуа у серпні 2023 року. 

Головні тези:

  • Тренер Даніеля Дюбуа звинуватив Усика у шахрайстві під час бою в серпні 2023 року.
  • Спірний епізод у 5 раунді поєдинку став приводом для скандальних висловлювань від тренера.
  • Даніель Дюбуа після перемоги претендує на реванш з переможцем поєдинку Усик - Ф'юрі.
  • Усик анонсував реванш з Тайсоном Ф'юрі у грудні 2024 року, з тренувальним табором вже на руках.
  • Бій між Усиком та Дюбуа відзначився скандальними звинуваченнями і можливим реваншем у боксерській арені.

Тренер Дюбуа цинічно звинувачує Усика у шахрайстві

Зазначається, що мова йде про суперечливий епізод, який стався у 5 раунді бою між Усиком та Дюбуа, коли британець відверто пробив нижче пояса, через що Усику дали п'ять хвилин, щоб прийти до тями.

Тренер Дюбуа цинічно звинуватив Усика у шахрайстві
Бій між Усиком та Дюбуа

Усик? Це фейк. На перший погляд, це професіонал своєї справи, геній, але насправді Усик — це фальшивка, шахрай і брехун! Він каже, що віруюча людина, каже, що вірить в Бога. Але якщо ти віриш в Бога, то маєш знати одну із десяти заповідей — не бреши! Його не існувало після удару по корпусу в бою з Дюбуа, я це бачив наживо й мені не потрібні ніякі повтори. Він обманом зміг повернутися у бій, це був удар по корпусу, — заявляє Дон Чарльз.

Що відомо про потенційний бій-реванш між Усиком та Дюбуа

У Лондоні нещодавно пройшов бій за титул чемпіона світу за версією IBF у надважкій вазі між британцями Ентоні Джошуа та Даніелем Дюбуа. Поєдинок завершився перемогою Дюбуа нокаутом у п'ятому раунді.

Дюбуа, який програв Усику у 2023 році, здобув третю поспіль перемогу, вперше захистив свій чемпіонський титул і тепер може претендувати на бій із переможцем реваншу між Усиком та Тайсоном Ф'юрі, що запланований на 21 грудня.

Увечері 10 вересня чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBA, WBO, WBC, IBO Олександр Усик нагадав “циганському королю” Тайсону Ф'юрі про їхній реванш у грудні 2024 року.

Ба більше, згодом Олександр Усик анонсував початок тренувального табору напередодні реваншу з британським боксером.

Як відомо, другий бій відбудеться 21 грудня в Саудівській Аравії.

Під час бою статус абсолютного чемпіона світу не стоятиме на кону, адже Усик звільнив титул IBF, щоб він стояв на кону поєдинку Джошуа — Дюбуа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?