Тренер екссуперника Усика назвав переможця бою українця з Ф’юрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер екссуперника Усика назвав переможця бою українця з Ф’юрі

Тренер екссуперника Усика назвав переможця бою українця з Ф’юрі

Дон Чарльз, тренер британського боксера Даніеля Дюбуа, поділився думками щодо поєдинку Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі. Він назвав переможця зустрічі.

Дон Чарльз назвав переможця бою українця з Ф’юрі

На думку Чарльза, перемогу у поєдинку здобуде британський боксер. Він також вважає, що Ф'юрі буде "гратися з Усиком".

Я завжди схилявся до того, що Ф’юрі переможе Усика. Так було ще задовго до того, як Даніель побився з Усиком, задовго до того, як я став тренером Дюбуа. Якщо той Ф’юрі, якого ми знаємо, буде тренуватися, а я вірю, що він готується до цього бою, то я скажу так: він буде гратися з Усиком, — сказав він.

Поєдинок Олександр Усик — Тайсон Ф'юрі: що відомо

Бій за чотири основних титули в гевівейті, що мав відбутися в лютому, перенесли на 18 травня.

Переможець поєдинку стане першим абсолютним чемпіоном в історії надважкого дивізіону, що об'єднає одразу чотири основних титули — за версіями WBA, WBC, WBO та IBF.

Сторони двох боксерів вже погодили реванш. Імовірно, в поєдинку-відповіді на кону не стоятиме пояс IBF — організація вже санкціонувала його обов'язковий захист проти Філіпа Хрговича після першої зустрічі Усика та Ф'юрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?