Т.в.о. командира Полку Каліновського перелічив слабкі сторони армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Т.в.о. командира Полку Каліновського перелічив слабкі сторони армії РФ

Павло «Дзядзька» Шурмей
Джерело:  online.ua

Тимчасово виконуючий обовʼязки командира Полку імені Кастуся Каліновського Павло «Дзядзька» Шурмей у інтерв’ю для Online.UA підкреслив, що країна-агресорка Росія має достатньо слабких сторін, якими Україна може скористатись для перемоги у розв'язаній Кремлем злочинній війні. 

Головні тези:

  • Російська армія має слабкі сторони, які Україна може використати для перемоги війни.
  • Необхідна непохитна підтримка західних партнерів та мобілізація чоловіків для успішної стратегії перемоги.
  • Україні важливо відмовитись від радянських підходів та брати нові шляхи укомплектування та підготовки військових.
  • Технічні ресурси Росії вичерпуються, і Кремль змушений звертатися до інших країн по військову допомогу.
  • Україні важливо повернути всі втрачені території та діяти на збереження справжніх меж для успішної стратегії перемоги.

Полк імені Кастуся Каліновського – військова фармація у складі ЗСУ, створена у березні 2022 року з метою захисту України від вторгнення РФ. Бійцями Полку, який складається з батальйонів “Волат” та “Літвін”, є винятково білоруські добровольці. Чисельність — близько 5 тисяч воїнів. Головна мета Полку Каліновського: «Визволення Білорусі через визволення України».

Які слабкі сторони Росії Україна може використати для перемоги у війні

Чого у Росії дуже багато, на жаль, це людського ресурсу. І використовують його на 200-300%, - зазначає Павло «Дзядзька» Шурмей.

Однак, за його словами, технічні ресурси країни-агресорки вичерпуються і Кремль змушений звертатись по допомогу до Ірану, Північної Кореї та Китаю.

Т.в.о. командира Полку Каліновського зазначив, що ці країни тягнуть з Росії природні та інші коштовні ресурси в обмін на надання військової допомоги.

Роблять з Росії свого васала, і водночас через війну вони вважають, що Захід так само витрачає свої ресурси, допомагаючи Україні. І, умовно кажучи, не все гладко і просто в політичному плані в Америці та Європі, і Китай цим користується. Хто найбільше від цього отримає бонуси, то це Китай. Вони тихо намагатимуться натиснути і чекати, що в деяких місцях у них вийде прорвати фронт. Вони шукатимуть слабкі місця. Людських ресурсів для цього достатньо, але треба розуміти, що час грає проти них, санкції починають ефективніше працювати проти Росії. У кращому разі вони вважають, що їм вдалося захопити території, сісти за стіл переговорів, з наміром залишити їх за собою. Я вважаю, Україна має повернути всі території, які вона втратила, а саме на справжні межі 91-го року, - наголошує Павло «Дзядзька» Шурмей.

Як Україні перемогти у війні проти РФ

За словами тимчасово виконуючого обовʼязки командира Полка Каліновського Павла “Дзядзьки” Шурмея в інтерв'ю Online.ua, для перемоги у розв'язаній Росією злочинній війні Україні потрібна непохитна підтримка західних партнерів та заходи, спрямовані на мобілізацію чоловіків, а також власне військове виробництво. 

Т.в.о. командира Полку Каліновського додав, що керівництво України має відмовитись від старих радянських підходів щодо укомплектування та підготовки військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?