У Бєлгородській області на російській міні підірвалося двоє чиновників
Категорія
Події
Дата публікації

У Бєлгородській області на російській міні підірвалося двоє чиновників

Авто

Двоє чиновників Краснояружського району Білгородської області РФ підірвались на встановленій російськими військовими міні, коли пересувались на "УАЗ-Патріот".

Російські чиновники підірвалися на міні

Повідомляється, що у результаті підриву на міні, замголови Краснояружської адміністрації Ігорю Бородаєнко відірвало ноги.

Він перебуває в реанімації в тяжкому стані. У голови адміністрації Вязовського сільського поселення Галини Пащенко - мінно-вибухова травма та розривана рана м'яких тканин голови.

Третій пасажир обійшовся струсом мозку та закритою травмою органів грудної клітки і черевної порожнини.

Прекрасна ілюстрація перемог, про які сьогодні Путін буде годувати лайном з лопати розповідати росіянам, - зазначив Андрющенко.

Яка ситуація у Бєлгородській області

Останнім часом області РФ, які межують з Україною, постійно перебувають під обстрілами. При цьому військове керівництво окупантів, обстрілюючи свою територію, звинувачує в цьому ЗСУ.

Наприклад, у травні 2022 року губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що село Солохи нібито обстріляли українські військові. Внаслідок атаки щонайменше загинула одна людина, шестеро отримали поранення.

А у жовтні 2023 року у російському Бєлгороді жителі чули вибухи, на місці виникла пожежа. Загинули двоє людей. Тоді губернатор Бєлгородської області повідомив, що Бєлгород атакував безпілотник, який нібито був українським.

Також 18 листопада у Валуйках на Бєлгородщині загорівся військовий шпиталь армії РФ. Бєлгородці стверджували, що у шпиталі вигоріло все начисто. Про причину пожежі росіяни так і не повідомили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?