Бойовики Кадирова обстріляли вежу звʼязку в Бєлгородській області РФ
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики Кадирова обстріляли вежу звʼязку в Бєлгородській області РФ

Кадировець
Джерело:  online.ua

Глава Чечні Рамзан Кадиров похвалився атакою на вишку зв'язку в Бєлгородській області РФ. Нібито у такий спосіб його найманці змогли позбавити зв'язку ЗСУ.

Кадирівці атакували вежу зв'язку на території РФ

Кадиров заявив, що його бойовики “позбавили противника зв'язку, вразивши точним залпом вежу ретранслятора в Бєлгородській області”.

За словами Кадирова, нібито після цього ЗСУ втратили зв'язок і навіть можливість викликати підкріплення, а бойовики "Ахмата", нібито, навпроти змогли перехопити ініціативу.

Зазначимо, що українські війська ведуть бойові дії виключно в Україні, звільняючи її території від російських окупантів.

Яка ситуація у Бєлгородській області

Останнім часом області РФ, які межують з Україною, постійно перебувають під обстрілами. При цьому військове керівництво окупантів, обстрілюючи свою територію, звинувачує в цьому ЗСУ.

Наприклад, у травні 2022 року губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що село Солохи нібито обстріляли українські військові. Внаслідок атаки щонайменше загинула одна людина, шестеро отримали поранення.

А у жовтні 2023 року у російському Бєлгороді жителі чули вибухи, на місці виникла пожежа. Загинули двоє людей. Тоді губернатор Бєлгородської області повідомив, що Бєлгород атакував безпілотник, який нібито був українським.

Також 18 листопада у Валуйках на Бєлгородщині загорівся військовий шпиталь армії РФ. Бєлгородці стверджували, що у шпиталі вигоріло все начисто. Про причину пожежі росіяни так і не повідомили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?