У Брянську заявили про атаку БпЛА на склад із "шахедами" — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Брянську заявили про атаку БпЛА на склад із "шахедами" — відео

Вибух
Джерело:  online.ua

У російському Брянську ввечері 29 листопада прогримів вибух. За даними місцевих, безпілотники атакували склад з ударними безпілотниками "Шахед", або ж "Герань-2", як їх називають в РФ.

Вибухи у Брянську 29 листопада

Брянські Телеграм-канали повідомляють, що за атакою стоять нібито українські безпілотники.

У Брянську близько 18:12 стався приліт за складом безпілотників "Герань-2. Жителі міста почули вибухи в районі телецентру. Попередньо склад атакували українські безпілотники. Деталі про руйнування та постраждалих уточнюються.

Що відомо про вибухи в Росії

26 листопада безпілотники спробували атакувати авіаційний завод у Смоленській області. Традиційно росіяни заявляють про збиття всіх дронів. Перший з них нібито був збитий близько 9:00 ранку в Задніпровському районі Смоленська.

24 листопада невідомі безпілотники нібито спробували атакувати військову частину у Волгоградській області.

26 листопада у Челябінську спалахнула масштабна пожежа на місцевому тракторному заводі, який виробляє двигуни для танків армїі РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?