У будинку на Святошині виявили бойову частину ракети РФ
Категорія
Події
Дата публікації

У будинку на Святошині виявили бойову частину ракети РФ

Віталій Кличко
атака РФ на Київ 23 січня

В одній з квартир київського будинку на Святошині виявили бойову частину ракети РФ, яка не розірвалася. Триває евакуація мешканців будівлі.

Російська ракета застрягла в квартирі на Святошині

Цю інформацію офіційно підтвердив мер столиці Віталій Кличко.

У житловому будинку в Святошинському районі в одній з квартир виявили нездетоновану бойову частину ракету. Відбувається евакуація людей з будинку, - повідомив він.

Згідно з останніми даними, у Києві внаслідок російської ракетної атаки станом на цю годину постраждали 20 людей.

Із них 13 – госпіталізовані, зокрема троє дітей.

Тринадцятирічному хлопцю та чотирьом дорослим медики надали допомогу на місці. Одну жінку доправили в реанімацію і продовжують надавати інтенсивну допомогу. Наразі постраждала жива!

Окрім того, наголошується, що пошкоджені кілька будівель у Солом’янському, Святошинському та Печерському районах Києва. На місцях працюють екстрені служби.

У Святошинському районі внаслідок падіння уламків пошкоджені балкони з 1 до 5 поверхи житлового будинку та 4 квартири. В іншому будинку виявили нерозірвану бойову частину ракети – мешканців будинку евакуювали. Також у Святошинському районі загорілася нежитлова двоповерхова будівля. За іншою адресою — палали автомобілі.

У Соломʼянському районі, в багатоквартирному будинку вибуховою хвилею вибило вікна. Крім того, у кількох квартирах сталося загоряння.

У Печерському районі внаслідок влучання в нежитлову будівлю сталася пожежа. Під час ліквідації наслідків обстрілу виявили одного потерпілого.

У Дарницькому районі зафіксовано кілька місць падіння уламків, зокрема на дах 9-поверхового житлового будинку - без загоряння та поблизу території дитячого садочка — теж без подальшого горіння.

У Харкові зросла кількість загиблих

Як повідомляє глава Харківської ОВА Олег Синєгубов, кількість загиблих внаслідок ударів окупантів у місті зросла до чотирьох людей.

Також повідомляється про 42 поранених.

Армія РФ знову била по житлових районах.

Силам ППО вдалося знищити 21 ракету з 41, яку випустила армія РФ вночі 23 січня.

Варто також зазначити, що окремі ворожі ракети ракети не долетіли до своїх цілей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?