У Бурятії масштабно палають лісові масиви — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Бурятії масштабно палають лісові масиви — відео

Ліси
Джерело:  online.ua

У республіці Бурятія продовжують боротися з масштабною пожежею, що палає в лісі. 

Лісова пожежа в Бурятії вирує неподалік населених пунктів

Лісова пожежа вирує за дев'ять кілометрів від населених пунктів.

За словами очевидців, вогонь поширюється за лічені секунди.

Представники влади країни–агресорки просять цивільне населення допомогти з гасінням полум'я, адже рятувальники самі не справляються.

Глава Бурятії Олексій Циденов заявив, що з масштабною пожежею в лісах борються 133 особи.

До гасіння пожежі залучили також вертоліт Мі-8, 89 фахівців авіалісоохорони та 28 осіб з лісової охорони.

У Росії все частіше горять підприємства

Згідно з даними українських журналістів, атака дронів на Виборзьку нафтобазу в Ленінградській області РФ була спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України.

За допомогою трьох вибухових пристроїв було уражено вертикальні резервуари з паливом на вказаному обʼєкті, який використовується державою-агресором у військових цілях.

У Новоросійську РФ сплахнула пожежа на підстанції “Кирилівська”. Внаслідок цього понад 20 тис мешканців залишилися без електрики.

Окупаційна влада міста повідомила, що причину пожежі не встановлено. Місцеві жителі заявили, що вночі чули звуки дронів.

НПЗ у Туапсе на території Краснодарського краю терміново зупинив роботу після атаки українських дронів.  На НПЗ, який належить корпорації "Роснефть", після атаки дронів спалахнула масштабна пожежа, яку вдалось загасити.

Після атаки дронів спалахнула масштабна пожежа, яку вдалось загасити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?