У чат-боті з ШІ від Microsoft можна створювати музику. Як це зробити
Категорія
Технології
Дата публікації

У чат-боті з ШІ від Microsoft можна створювати музику. Як це зробити

Microsoft
Джерело:  Блог Microsoft

Чат-бот від Microsoft на основі штучного інтелекту Copilot може створювати пісні завдяки інтеграції з музичною нейромережею Suno.

Як створювати музику в чат-боті від Microsoft

Microsoft уклала партнерство з компанією Suno — "лідером у створенні музики на основі штучного інтелекту". Зазначається, що ця платформа першою створила можливість з одного речення генерувати повноцінні пісні: текст, інструментальний супровід та вокал.

Фото – blogs.bing.com

Завдяки цьому люди, незалежно від музичного досвіду, зможуть створювати веселі, розумні та персоналізовані пісні за допомогою простих підказок, — йдеться в блозі компанії.

Творці нової функції гарантують, що користувачам не потрібно вміти співати, грати на інструменті або читати ноти, щоб втілювати свої музичні ідеї в життя.

Для того, щоб створити музику треба:

  1. Відкрийте браузер Microsoft Edge, відвідайте сайт copilot.microsoft.com і переконайтеся, що ви ввійшли у свій обліковий запис Microsoft;

  2. Увімкніть плагін Suno або натисніть на логотип Suno з написом "Створюйте музику за допомогою Suno";

  3. Попросіть Copilot створити пісню для вас. Наприклад, таким запитом: "Створити поп-пісню про пригоди з моєю родиною";

YouTube представив ШІ-інструмент для імітації голосів відомих співаків

Перша функція Dream Track автоматично створюватиме короткі 30-секундні треки у стилі відомих виконавців.

Ця функція вже може імітувати девʼять різних співаків, які допомагають YouTube її розробляти, — це Alec Benjamin, Charlie Puth, Charli XCX, Demi Lovato, John Legend, Papoose, Sia, T-Pain, and Troye Sivan.

Програмне забезпечення може генерувати тексти пісень, мінусівку та голос, згенерований штучним інтелектом, у стилі виконавця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?