У цирку окупованого Луганська знущаються над тваринами
Категорія
Україна
Дата публікації

У цирку окупованого Луганська знущаються над тваринами

"ЛНР"
Джерело:  ЦНС

У цирку тимчасово окупованого Луганська росіяни дресирують тварин, використовуючи для цього електрошокери та метод моріння голодом.

Головні тези:

  • У цирку так званої “ЛНР” тварини живуть у жахливих умовах, у тісних вольєрах, без належного харчування та доступу до світла, піддаючись жорстоким тренуванням з використанням електроструму.
  • Українське законодавство заборонило використання тварин у циркових виставах, але російські окупанти у Луганську порушують ці норми, пропонуючи садистські видовища за участі тварин.
  • Співробітники окупаційної влади використовують так званих соціальних робітників для збору інформації серед місцевого населення, порушуючи приватність та права громадян.
  • Участь у показових “волонтерських процесах” у Росії може призвести до відповідальності за порушення прав людини та підтримку окупаційної влади.

У “ЛНР” тварин місцевого цирку б’ють електрострумом і морять голодом

У тимчасово окупованому Луганську ворог пропонує садистські "розваги", повідомляє Центр національного спротиву.

У місцевому цирку відбуваються вистави за участі величезної кількості тварин. Здебільшого це заморені голодом коні, ведмеді, тигри і навіть слониха

Зазначається, що тварини в російському цирку живуть в тісних вольєрах, їм не надають належного харчування, доступу до денного світла.

Під час репетицій номерів окупанти використовують електрострум до звірів.

Зазначимо, що в Україні заборонили залучати тварин до циркових вистав та використовувати їх у цирках у лютому 2022 року, коли у Верховній Раді проголосували за відповідний законопроєкт №5409.

Росіяни використовують "соцпрацівників" на ТОТ для збору конфіденційної інформації

Так звані соціальні робітники, які складаються з активістів партії російського диктатора Володимира Путіна “Єдина Росія“ , по приїзду на ТОТ отримують інструкції щодо збору інформації серед пенсіонерів.

Зокрема, під час відвідин, вони мають дізнаватись:

  • хто ще не має паспорта рф; 

  • хто підтримує зв’язок з родичами на вільних територіях;

  • перелік потенційно не лояльних до окупаційної влади.

Центр національного спротиву зауважує, що у Росії будь-які “волонтерські процеси” є показовими й використовуються з метою пропаганди.

Відтак, кожен учасник таких процесів є ворогом, а отже понесе відповідальність за свої злочини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?