У "Дії" тимчасово не працюватимуть послуги для водіїв. Коли відновлять
Категорія
Технології
Дата публікації

У "Дії" тимчасово не працюватимуть послуги для водіїв. Коли відновлять

Дія
Джерело:  ДІЯ

У застосунку "Дія" тимчасово не працюватимуть послуги заміни посвідчення водія та перереєстрації автівок. Відповідні послуги обіцяють повернути за кілька днів.

Чому не працюватимуть послуги для водіїв в “Дії”

Як пояснили у "Дії", це пов’язано із заміною тарифів на адмінпослуги для водіїв з 1 січня.

Із нового року підвищується вартість адмінпослуг для водіїв – таке рішення ухвалив уряд. Сервісному центру МВС потрібен час, щоби внести зміни. Тож пов’язані з ними послуги в "Дії" будуть тимчасово недоступні, а саме – заміна водійського посвідчення та перереєстрація авто, – йдеться у повідомленні.

Однак вже за декілька днів водії знову зможуть отримувати послуги в кілька кліків. Тож, у "Дії" закликають користувачів заздалегідь спланувати заміну документів, а також купівлю чи продаж авто.

В повідомленні також звертають увагу на зміну цін за послуги:

Так, з нового року перереєстрація авто буде коштувати 350 гривень, а зміна водійського - 230 гривень.

Повідомимо, коли знову зможете продати чи придбати авто, або змінити водійське в "Дії" в кілька кліків. Слідкуйте за оновленнями, - зауважили наостанок в застосунку.

Зміни у порталі "Дія"

Раніше у "Дії" вдосконалили послугу заміни водійських прав. Відтепер замовити доставку посвідчення можна на будь-яку зручну адресу.

Також нещодавно ми повідомляли про те, що на порталі "Дія" було запущено послугу, в межах якої українці можуть подати онлайн-заяву на реєстрацію шлюбу.

Окрім цього у “Дії” українці з житловими сертифікатами як компенсацією за знищене майно можуть подати заяву про бронювання грошей, щоб купити нове житло — будинок або квартиру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?