У Дії зʼявилася мапа укриттів. Які функції доступні
Категорія
Україна
Дата публікації

У Дії зʼявилася мапа укриттів. Які функції доступні

Міністерство цифрової трансформації України
Дія

У програмі "Дія" стала доступна мапа укриттів. За її допомогою можна прокласти маршрут до найближчого безпечного місця і не тільки.

Що відомо про мапу укриттів в "Дії”

Як зазначається, за допомогою мапи можна швидко знайти найближче укриття, переглянути інформацію та прокласти маршрут.

Також на інтерактивній мапі можна:

  • переглянути вигляд, рейтинг та фото укриття;

  • дізнатися, скільки людей вміщує укриття;

  • оцінити стан укриття;

  • залишити відгук, повідомити, якщо укриття закрите, цю інформацію передадуть до ОВА;

  • поділитися локацією з родичами чи друзями.

Окрім цього під час перегляду мапи доступний фільтр з параметрами, щоб, наприклад, вибрати укриття для людей з інвалідністю.

Мапу можна завантажити, щоб вона завжди була доступна офлайн. Для цього необхідно перейти в розділ "Незламність" та натиснути "Завантаження мапи".

Мапа буде недоступна у Донецькій, Луганській, Запорізькій, Херсонській областях з міркувань безпеки. У цих регіонах мешканці можуть дізнатися адреси укриттів органів місцевого самоврядування.

Мапа "Пунктів незламності" у "Дії"

У "Дії" також є мапа "Пунктів незламності". За допомогою мапи можна прокласти маршрут, а також переглянути доступні послуги в кожному з пунктів незламності.

При пошуку "Пункту незламності" важливо вибрати область, де знаходиться користувач, і завантажити мапу, щоб вона була доступна офлайн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?