У "ДНР" військовий РФ розстріляв командира та ще кількох окупантів — відома причина
Категорія
Події
Дата публікації

У "ДНР" військовий РФ розстріляв командира та ще кількох окупантів — відома причина

солдат РФ
Джерело:  online.ua

Згідно з даними російського опозиційного телеграм-каналу “ВЧК-ОГПУ”, у так званій “Донецький народній республіці”, яка де-факто є окупованою Росією територією України, солдат армії РФ Юрій Галушко розстріляв свого командира та ще 5 російських загарбників, які служили разом з ним.

Військовий РФ помстився окупантам за обстріл Харкова та інсульт матері

Згідно з наявними даними, Юрій Галушко пішов воювати проти України, щоб заробити на операцію з відновлення зору — він був напівсліпий.

Оскільки окупант найбільше любив читати книги, то вирішив навіть ризикнути життям, аби повернути собі зір.

Однак його пріоритети різко змінилися, коли під обстріл російської армії, в якій він і служив, потрапила рідна мати солдата — вона проживає в українському Харкові.

Нещодавно, під час обстрілу, вона бігла в підвал до сусідів, щоб сховатися, і зламала руку, а слідом, на тлі пережитого, стався інсульт. Жінка перебуває у тяжкому стані.

Ці події шокували Юрія Галушка, у якого були дуже близькі стосунки з мамою, тому він вирішив одразу помститися російським окупантам за обстріл Харкова та інсульт рідної людини.

Результатом його помсти став розстріл 6 російських загарбників — командира та ще 5 “товаришів по службі”

Що відомо про Юрія Галушка

Він народився у Харкові у родині ветерана Великої Вітчизняної війни. Його батько помер у 2011 році. Через два роки після цього він одружився з росіянкою Наталією і переїхав до неї в Бєлгородську область.

У пари, яка прожила у шлюбі 15 років, дві дитини. Глава сімейства був строковиком (був призваний у Москві, але служив на Уралі), працював на заводі Мостових металоконструкцій охоронцем.

Колишнього чоловіка Наталія описала, як спокійну і не агресивну людину. Найбільше Юрій любив читати: захоплювався класичною літературою та фантастикою.

Юрій скаржився на зір, дуже погано бачить, а допоможе лише операція, яку йому не потягнути з фінансів. Щоб заробити грошей, він і пішов вбивати мирних українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?