У документальному фільмі Netflix помилково оголосили про смерть відомого військового ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

У документальному фільмі Netflix помилково оголосили про смерть відомого військового ЗСУ

У документальному фільмі Netflix помилково оголосили про смерть відомого військового ЗСУ
Джерело:  online.ua

Режисери польскої документального серіалу "Матері війни", випущеного на стримінговій платформі Netflix, помилкового оголосили про смерть відомого українського військового та письменика Павла Вишебаби. 

Джерело: Facebook Вишебаби

Що відомо про прикру помилку у польскому документальному фільмі

Чутки про мою смерть сильно перебільшені, як писав Марк Твен. Netflix не встиг привітатись зі мною, як тут же попрощався. Документальний серіал "Матері війни", який вийшов у них на платформі, виявився не зовсім документальним. Він закінчується розповіддю про мене з купою фото й відео, читанням рядків з моїх віршів. Аж раптом звучить драматична музика, відео з кольорового стає чорно-білим і оповідач говорить, що Вишебаба загинув під Сєвєродонецьком, - написав на власній сторінці військовий.

Польський серіал Matki Wojny вийшов у жовтні 2022 року, а його прем'єра на платформі Netflix відбулася 24 серпня цього року. В сюжеті йдеться про жінок з України, які, рятуючись від російського вторгнення, знайшли притулок у Польщі.

Про помилку в серіалі Вишебабі розповіли підписники.

Чому так вийшло

Чоловік каже, що польські творці нічого з ним не узгоджували, тож йому невідомо, чому його оголосили загиблим.

Кінцівка серіалу дійсно вийшла драматичною, але є нюанс. Я продовжую служити – незмінно у 68 бригаді – і хотів би, щоб не лякали моїх друзів і читачів, принаймні марно. Так що якщо у вас є час, натхнення й виходи на творців серіалу "Matki Wojny" або Netflix, напишіть їм, будь ласка, про цю помилку, - підкреслив військовий.

За його словами, він не планує подавати до суду на авторів фільму, але він не відмовився би від допомоги його підрозділу.

Пізніше він повідомив, що зв’язався у месенджері з творцями серіалу.

За словами Вишебаби, вони відредагують фінальний епізод і "розглянуть можливість допомоги 68 бригаді".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?