У двох містах Донеччини посилили комендантську годину. Де саме
Категорія
Україна
Дата публікації

У двох містах Донеччини посилили комендантську годину. Де саме

Вадим Філашкін / Донецька ОВА
У двох містах Донеччини посилили комендантську годину. Де саме

У Мирнограді та Селидовому Донецької області  значно посилили час дії комендантської години.

Головні тези:

  • Посилення комендантської години в Мирнограді та Селидовому для забезпечення безпеки мешканців під час обстрілів російськими військами.
  • Інформація про руйнування будинків та поранення мирного населення внаслідок обстрілів у різних населених пунктах Донецької області.
  • Російські війська продовжують атакувати цивільні об'єкти на Донеччині, порушуючи права людини та міжнародне гуманітарне право.
  • У зв'язку з продовженням обстрілів було проведено евакуацію мирного населення з лінії фронту для захисту життя та здоров'я громадян.

Як діятиме комендантська година у Мирнограді та Селидовому 

Як повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін, він підписав розпорядження про встановлення комендантської години у Мирнограді та Селидовому з 15:00 до 11:00.

Нові правила почнуть діяти 19 серпня. Він просить всіх, хто досі залишається в цих містах, дотримуватися обмежень і не наражати себе на небезпеку.

Раніше Філашкін повідомляв, що у Кураховому Донецької області буде продовжено комендантську годину з 17:00 до 09:00.

Яка ситуація в Донецькій області

Росія продовжує щодня обстрілювати Донецьку область. Так, російські війська 18 серпня вдарили з артилерії по місту Мирноград Донецької області.

Внаслідок обстрілу загинула жінка та ще одна жінка була поранена.

Загинула жінка 1941-го року народження, також було поранено 56-річну жінку. Пошкоджено 3 будинки.

Також 18 серпня у Курахівській громаді також були обстріляні Курахове, Трудове і Ганнівка.

У Сухому Яру Покровської громади поранено людину. У Гродівській громаді зруйновано 5 будинків. 

  • Краматорський район. У Зарічному Лиманської громади 1 будинок зруйновано і 1 пошкоджено; у Ямполі зруйновано будинок; у Новому пошкоджено крамницю. У Костянтинівці пошкоджено 2 приватні будинки, адмінбудівлю і 2 інфраструктурні об'єкти; ще 2 будинки пошкоджено у Марковому.

  • Бахмутський район. У Торецьку загинула людина, пошкоджено будинок; у Щербинівці 1 людина поранена. У Часовоярській громаді 1 людина поранена, пошкоджено 2 багатоповерхівки, 2 приватні будинки і 2 господарчі будівлі. У Сіверську пошкоджено будинок.

Всього за добу росіяни 18 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 1565 людей, у тому числі 182 дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?