У Голлівуді збираються екранізувати автобіографічну книгу Брітні Спірс
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Голлівуді збираються екранізувати автобіографічну книгу Брітні Спірс

Спірс
Джерело:  The Guardian

Компанія Universal Pictures придбала права на екранізацію мемуарів Брітні Спірс The Woman in Me ("Жінка в мені"). Режисером майбутнього біографічного фільму стане Джон Чу.

Головні тези:

  • Екранізація мемуарів Брітні Спірс відбудеться завдяки компанії Universal Pictures.
  • У книзі “Жінка у мені” зірка 1990-х оповідає про найтемніші епізоди свого життя.
  • Мемуари Брітні привернули увагу критиків та стали бестселером у твердій палітурці.
  • Режисером біографічного фільму стане Джон Чу, а продюсером — Марк Платт.
  • Universal Pictures має досвід роботи над подібними байопіками, такими як “Просто із Комптона” та “Восьма миля”.

У Голлівуді знімуть фільм про Брітні Спірс

Продюсером стане продюсер "Ла-Ла Ленду" Марк Платт, який працював із Чу над фільмом "Чародійка" (Wicked), що вийде цієї осені.

Видання The Ankler називає суму угоди у восьмизначному числі, причому права на великий музичний каталог Спірс є її частиною. Загалом за права на фільм боролися Sony, Warner Bros., Fox, Disney і Netflix.

Дуже рада поділитися з моїми шанувальниками, що я працюю над секретним проєктом з #MarcPlatt. Він завжди знімав мої улюблені фільми... Залишайтеся з нами.

Брітні Спірс

Брітні Спірс

Співачка

У книзі "Жінка у мені" попзірка 1990-х розповідає про найтемніші епізоди її життя: стосунки з Джастіном Тімберлейком, аборт, багаторічний аб'юз від рідного батька, сексуалізацію її сценічного образу тощо.

Написана з винятковою відвертістю і гумором, революційна книга Спірс висвітлює незмінну силу музики та кохання — і важливість того, щоб жінка нарешті розповіла свою історію на своїх власних умовах, — йдеться в анотації книжки.

Аудіокнига, озвучена акторкою Мішель Вільямс зі вступним словом від Спірс, стала найбільш продаваним виданням в історії видавництва Simon & Schuster, а також аудіокнигою № 1 на Spotify у 2023 році. Вона також стала бестселером видавництва серед нонфікшн-книг у твердій палітурці за підсумками року.

Мемуари Спірс привернули увагу критиків

Рецензуючи її для The Guardian, Лора Снейпс сказала, що книга "робить незаперечним зв'язок між патріархатом та експлуатацією, і заслуговує на те, щоб її читали як повчальну історію та обвинувальний акт, а не як мішок викриттів для таблоїдів".

Universal Pictures вже має досвід роботи над подібними байопіками. Серед них — "Просто із Комптона" 2015 року, присвячений гурту N.W.A., або "Восьма миля", де Емінем знявся у ролі білого репера, який намагається одержати пошану й визнання серед чорношкірої спільноти.

У роботі компанії також байопік про Снуп Доґґа та "музичний" фільм про Прінса, а також стрічка, натхненна дитинством Фаррела Вільямса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?