У ГУР фіксують потужну хвилю російської дезінформації з початку листопада
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР фіксують потужну хвилю російської дезінформації з початку листопада

Андрій Юсов

У Головному управлінні розвідки Міноборони попереджають про потужну хвилю кремлівської дезінформації з початку минулого місяця. 

Що відомо про хвилю російських ІПСО

За словами представника ГУР Андрія Юсова, ворог активно проводить інформаційно-психологічні операції та спецоперації.

За його словами, цілу низку таких інформаційних спецоперацій ворог готував протягом довгих років.

Метою цих інформаційних ворожих спецоперацій, як наголосив представник ГУР, був і залишається намір деморалізувати українське суспільство, розколоти його та позбавити мотивації для спротиву.

Це все триває із 2014 року після окупації Криму та частини Донецької і Луганської областей.

Ми фіксуємо після початку листопада буквально спалах активностей різного роду, які з'єднані між собою. Тобто, це не лише інформаційні кампанії. Вони безпосередньо пов'язані з акціями прямої дії, з різними терористичними акціями, спецопераціями ворога, які об'єднуються в спільну канву. Буквально щодня ми бачимо прояви цих речей, - підкреслив Юсов.

У ЗСУ випустили попередження до українців напередодні свят

За інформацією представників Страткому ЗСУ, російські військові злочинці уважно слідкують за інформацією щодо будь-яких переміщень українських військових, тому громадян закликають дотримуватися чинних обмежень щодо проведення масових заходів у районах виконання бойових завдань.

Зазначається, що масові заходи, урочисті зібрання з великою ймовірністю можуть стати ціллю ракетних ударів або бомбардувань.

Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги та зберігайте інформаційну тишу, - йдеться у повідомленні Страткому ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?