У ГУР озвучили прізвища, які причетні до проведення спецоперації "Майдан-3" проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР озвучили прізвища, які причетні до проведення спецоперації "Майдан-3" проти України

ГУР

За спецоперацію “Майдан 3" проти України відповідають колишній помічник Путіна Владислав Сурков і заступник голови адміністрації Кремля Сергій Кирієнко.

Хто стоїть за спецоперацію Кремля "Майдан-3" проти України

Що стосується конкретних прізвищ: так, Кирієнко, так, Сурков. Зрозуміло, що всі колаборанти-зрадники, яких прихистила наразі Московія, будуть так чи інакше в цьому задіяні.

Андрій Юсов

Андрій Юсов

Представник ГУР

Представник ГУР Юсов також заявив, що до цієї кампанії з розхитування ситуації всередині країни залучені люди, які перебувать в Україні та виступають як об'єкти впливу.

На жаль, є і прізвища з тих людей, які зараз знаходяться на території України. Як об’єкти впливу. Це не означає, що вони вже дали згоду. Ця інформація перевіряється і уточнюється, — зазначив Андрій Юсов.

Водночас Юсов додав, що контррозвідувальні заходи в Україні тривають постійно і не зупиняються.

Російська спецоперація "Майдан-3" проти України наближається до кульмінації

Комітет з питань розвідки при Президентові України офіційно попереджає про те, що спецоперація “Майдан — 3”, яку РФ проводить проти нашої країни, досягне власної кульмінації у березні-травні 2024-го року.

Команда диктатора Володимира Путіна має намір:

  • поставити під сумнів легітимність прийнятих в Україні після 20 травня владних рішень,

  • поширити панічні настрої, зневіру,

  • штучно протиставити цивільних та військових,

  • посварити нас з нашими союзниками,

  • розповсюдити в суспільстві усілякі «теорії змови».

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що має списки осіб, яких Росія може залучити до поширення своїх наративів і впливу на суспільно-політичну ситуацію в Україні. 

Нагадаємо, що про ворожу спецоперацію команда online.ua писала ще 13 листопада в ексклюзивному матеріалі “Паніка, зневіра, стравлювання, замахи. Росія почала нову інформаційну атаку «Майдан-3» на Україну”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?