У Кейт Міддлтон діагностували рак
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Кейт Міддлтон діагностували рак

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон зробила офіційну заяву про свій стан на тлі чуток, які з'явилися після того, як вона перенесла операцію. Як виявилось, у принцеси Уельської діагностували рак.

Що відомо про захворювання Кейт Міддлтон

Принцеса заявила, що вона вже проходить курс хіміотерапії. Також вона не стала приховувати, що діагноз став для неї "величезним потрясінням".

Міддлтон та її чоловік, принц Вільям, роблять все, що можуть, щоб "осмислити і впоратися з цим". Після операції, яку вона перенесла, їй знадобився час, щоб відновитися та розпочати лікування від раку.

Але куди важливіше те, зазначила Міддлтон, що її сім'ї був потрібен час, щоб пояснити про усе це дітям — Джорджу, Шарлотті і Луї.

Я їм сказала, що здорова і стаю сильнішою з кожним днем, зосереджуючись на тому, що допоможе мені вилікуватися розумом, тілом та духом, — зазначила вона.

Що відомо про стан Міддлтон

Нагадаємо, у січні цього року принцеса Уельська перенесла операцію. Вона лежала в одній з клінік Лондона. І в Кенсінгтонському палаці заявляли, що операція була плановою та пройшла успішно.

Також стверджувалося, що Міддлтон потребувала хірургічного втручання у черевній порожнині.

Раніше стало відомо, як Мідлтон і принц Вільям готують принца Джорджа до королівських обов'язків.

Крім цього, нещодавно ми розповідали, що Міддлтон потрапила у скандал через нове фото з дітьми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?