У Керчі лунали вибухи поблизу Кримського мосту — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Керчі лунали вибухи поблизу Кримського мосту — відео

Кримський міст
Джерело:  online.ua

У ніч проти 30 травня місцеві жителі чули вибухи в Керчі, Кримський міст перекривали для руху транспорту. Згодом окупанти повідомили про пошкодження двох поромів.

У ніч на 30 травня лунали вибухи у Керчі

Близько першої ночі у Керчі було дуже гучно — у пабліках окупованого півострова скаржилися мешканці міста.

Вони чули загалом близько 20 вибухів поблизу Кримського мосту та сумнівалися, що споруда взагалі уціліла.

Зараз у місті дуже гучно. Було чути 6-7 вибухів приблизно однієї сили. Трішки тремтіли вікна у будинку, — написав житель Керчі.

Також окупанти вчергове перекрили Кримський міст, проте о 1:30 повідомили про відновлення руху транспорту.

О 2:51 “радник голови Криму” Крючков написав про нібито пошкодження внаслідок ракетної атаки двох поромів — автомобільного і залізничного.

Вранці Міноборони Росії відрапортувало про буцімто знищення 8 ракет ATACMS над акваторією Азовського моря, 8 дронів та 2 морських БпЛА над Чорним морем.

Telegram-канал “Миколаївський Ваньок”, який співпрацює з Силами оборони України, зазначив, що “прильоти” у районі Керченського мосту були

На аеродромі “Саки” базується 43-й винищувальний авіаційний полк армії РФ

У тимчасово окупованому Криму 25 травня знову чути вибухи - зокрема, у Євпаторії, а над Новофедорівкою, де розташований аеродром російських військ "Саки".

За інформацією місцевих телеграм-каналів після вибухів у районі аеродрому здійнявся дим.

Водночас у мережі повідомляють, що вибухи у Новофедорівці можуть бути пов'язані з побутовою пожежею. Є інформація, що поблизу Євпаторії палають приватні будівлі, а вибухи — від газових балонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?