У Криму прогриміли вибухи поблизу аеродрому Саки — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Криму прогриміли вибухи поблизу аеродрому Саки — відео

Аеродром Саки
Джерело:  online.ua

У тимчасово окупованому Криму знову чути вибухи - зокрема, у Євпаторії, а над Новофедорівкою, де розташований аеродром російських військ "Саки", піднімається дим.

На аеродромі “Саки” базується 43-й винищувальний авіаційний полк армії РФ

За інформацією місцевих телеграм—каналів після вибухів у районі аеродрому здійнявся дим.

Водночас у мережі повідомляють, що вибухи у Новофедорівці можуть бути пов'язані з побутовою пожежею. Є інформація, що поблизу Євпаторії палають приватні будівлі, а вибухи — від газових балонів.

Український військовий журналіст Андрій Цаплієнко оприлюднив відео з місця пожежі та зазначив, що на аеродромі “Саки“ знаходяться бомбардувальники Су-24 і винищувачі Су-30.

Частину траси "Саки — Євпаторія" перекрили через пожежу.

У Криму було вражено вузол зв'язку російських окупантів

24 травня в окупованому Криму лунали вибухи на тлі нової потужної атаки українських сил. Внаслідок цього було уражено важливий вузол звʼязку окупантів.

В результаті численних ударів росіяни розпочали евакуацію своїх військовослужбовців з Джанкою та активне відновлення аеродромів у глибині півострова.

Як зазначили партизани “АТЕШ”, що російські війська розпочали евакуацію частини свого особового складу з Джанкоя.

Дії окупантів свідчать про прагнення розосередити свої війська та техніку у Криму напередодні нових успішних атак ЗСУ.

Також рух кримськотатарського опору АТЕШ розвідав місцезнаходження радіолокаційних станцій армії РФ у окупованому Джанкої.

Біля РЛС ми можна побачити й вагони, які є місцем розташування особового складу, і швидше за все, невеликої ремонтної бази для перерахованих РЛС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?