У Києві запровадили віялові відключення електроенергії: де подивитись графік
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві запровадили віялові відключення електроенергії: де подивитись графік

У Києві запровадили віялові відключення електроенергії: де подивитись графік
Джерело:  online.ua

Представники ДТЕК "Київські електромережі" повідомляють про заплановані на 23 жовтня віялові відключення електроенергії в Києві. 

Джерело: Facebook-сторінка "Укренерго"

Що відомо про віялові відключення у Києві та інших регіонах

Згідно з розпорядженням НЕК Укренерго у Києві будуть відбуватися стабілізаційні відключення світла.

Компанія докладає всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин. Однак в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час, - зазначають представники ДТЕК "Київські електромережі".

Також про час та тривалість можливих відключень та відновлення постачання світла компанія буде повідомляти додатково на  сайті  та сторінках в соцмережах ДТЕК Київські електромережі.

Дізнатись час відключення за Вашою адресою можна  тут.

Також стало відомо, що після серії масованих ракетних атак російської армії по енергооб'єктам у Миколаєві місто повністю залишилось без світла.

Перебої з електропостачанням також спостерігаються у низці населених пунктів на Миколаєвщині.

Однак трохи згодом у Миколаєві почались роботи із відновлення електропостачання.

Між тим у Волинській та Хмельницькій областях також тривають роботи з відновлення електропостачання споживачам, які залишились без світла у результаті ударів росіян по енергооб’єктах 22 жовтня.

На Хмельниччині продовжуємо роботи з ліквідації наслідків влучання крилатих ракет по об'єктах в Хмельницькому та Шепетівському районах. Станом на ранок в Шепетівському районі без електроенергії залишаються приблизно 20% абонентів. По місту Хмельницькому відновлено електропостачання на 96%, водопостачання на 100%, - зазначив керівник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

За словами керівника Волинської ОВА Юрія Погуляйка, роботи ремонтних бригад "Волиньобленерго" тривали впродовж усієї ночі. Станом на ранок 23 жовтня в області відновлено електропостачання 91 тисячі споживачів.

За словами Погуляйка, використовуються всі можливі резервні схеми живлення.
Наразі частково без електропостачання залишаються місто Луцьк, Ковель, Луківська та Головненська територіальні громади Ковельського району.
У деяких містах спостерігається знижений рівень напруги.

Голова ОВА зазначив, що можлива почергова подача живленням деяким споживачам, і закликав мешканців з розумінням поставитися до цієї ситуації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?