У Києві через атаку РФ постраждав дитячий садочок — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві через атаку РФ постраждав дитячий садочок — відео

Іграшка
Джерело:  Суспільне

У Соломʼянському районі Києва уламки дрона пошкодили дитячий садочок. На щастя, ніхто не постраждав.

В якому стані дитячий садок

Як розповіла  директорка садка у Соломʼянському районі Ліля Косянчук, уламки дрона впали на дах будівлі.

На щастя, ніхто не постраждав. Навчання дітей продовжиться, їх переведуть до іншого корпусу садка.

Прийшли військові, сказали: «Вибачте, що не вберегли ваш дитячий садок. Настільки це було зворушливо, хотілося плакати, — розповідає директорка садка.

Нічна атака РФ на Київ

У ніч на 25 листопада в Києві було оголошено про повітряну тривогу. КМВА попередила про атаку російських безпілотників та закликала киян не ігнорувати повітряну тривогу.

Вже ближче до ранку в столиці пролунали вибухи. Місцева влада заявила про роботу протиповітряної оборони, а в Повітряних силах заявили про ризик атаки дронів-камікадзе на Київ із кількох напрямків.

Як розповідав міський голова Віталій Кличко, внаслідок нічної атаки у Києві постраждали п'ятеро людей, серед яких 11-річна дитина.

Внаслідок атаки без світла залишилися 77 житлових будинків та 120 установ у центральній частині міста.

За словами командувача Повітряних Сил Збройних Сил України Миколи Олещука, цієї ночі було знищено 74 БпЛА. Ворог застосував 75 безпілотників, що стало рекордною кількістю з початку повномасштабного вторгнення. Основним напрямком удару був Київ.

Президент Володимир Зеленський назвав свідомим терором те, що росіяни запустили рекордну кількість "Шахедів" саме вночі на день памʼяті жертв Голодомору.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?