У Києві перевірять усі укриття після обвалу стелі у шкільному сховищі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві перевірять усі укриття після обвалу стелі у шкільному сховищі

КМВА
Укриття

У столиці проведуть інспекцію усіх укриттів до 29 грудня. Це рішення Київська міська військова адміністрація ухвалила після аварії у шкільному укритті Соломʼянського району.

У столиці перевірять всі укриття

Як зазначає КМВА, у Києві в цілому та в кожному районі окремо створили комісії для перевірки безпечності укриттів. Якщо вони виявлять проблеми, то їх мають усунути якнайшвидше.

Влада столиці , керівники районів столиці та безпосередньо відповідальні за укриття докладають максимум зусиль аби всі об’єкти цивільного захисту були безпечними, – йдеться в дописі.

В адміністрації зазначили, що вже відновили укриття після аварії та оприлюднили відповідні фото.

Що відомо про аварію у швільному укритті

Під час повітряної тривоги в Києві 22 грудня стався обвал стелі у зв’язку з проривом труби в укритті школи 1981 року, коли там перебували діти.

Як зʼясувалося, там зірвало вентиль батареї опалення.

Стеля типу «армстронг» з легкими плитами ввібрала в себе воду, через що обвалився сегмент підвісної стелі. Люди не постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?