У Києві пройде "Благодійний Кураж" 20-21 липня
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві пройде "Благодійний Кураж" 20-21 липня

У Києві пройде "Благодійний Кураж" 20-21 липня
Джерело:  online.ua

У Києві пройде барахолка "Благодійний Кураж". Прибуток та зібрані донати організатори передадуть фондам, котрі займаються наданням медичної допомоги військовим та допомагають дітям з деокупованих територій.

Головні тези:

 

  • Гостей чекають романтична акустика від відомих музикантів, лекції у лекторії та зіркова барахолка, де відбудуться унікальні продажі за донати.
  • Івент “Благодійний Кураж” демонструє об'єднання навколо ідеї перемоги України та важливість допомоги в разі потреби захисникам країни та дітям.
  • Подія відбудеться 20-21 липня за адресою Garage, вул. Межигірська 82 у Києві. В разі повітряної тривоги є укриття на станціях метро “Тараса Шевченка” та “Почайна”.

Що відомо про  "Благодійний Кураж"

Як зазначається, на гостей 20-21 липня чекає романтична акустика від Жені Галича, лідера гурту O.Torvald та традиційні вечорниці від “ЩукаРиба”.

А також виступ спеціального музичного гостя та ще 6 важливих лекцій у лекторії.

Тішить, коли бачимо, як всі ці «різні» гуртуються навколо однієї ідеї та мети — перемоги України.Саме це об’єднання і дає результати, якими ми захоплюємось: видимі — грошова допомога на благодійність і невидимі — тисячі зустрічей, ідей, проєктів. Це ще раз підтверджує, що наша релігія — любов і прийняття варті того, щоб за них боротись. Тому забирайте основне правило, за яким ми живемо і створюємо Кураж: Будьте якими завгодно, тільки не байдужими!

Окрім цього улюблена активність “Благодійного формату” — зіркова барахолка. Там продавці –музичні артисти, митці, актори та інфлюєнсери продаватимуть особливе за донати. 

Прибуток та зібрані донати передадуть фондам, котрі займаються наданням медичної допомоги військовим та допомагають дітям з деокупованих територій.

Коли та де пройде “Благодійний Кураж”

“Благодійний Кураж” відбудеться 20-21 липня, з 11 до 22 за адресою Garage, вул. Межигірська 82

У разі настання повітряної тривоги захід зупиняється, організатори оголошують в мікрофон, що просять пройти всіх у найближче укриття, яке знаходиться в станціях метро "Тараса Шевченка" та "Почайна". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?