У Києві та області через атаку РФ без світла понад 250 тисяч споживачів — Укренерго
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Києві та області через атаку РФ без світла понад 250 тисяч споживачів — Укренерго

Укренерго
Джерело:  Укренерго

Через масовану російську атаку 2 січня понад 250 тисяч споживачів у Києві та області залишилися без світла. Застосування графіків відключення не планують.

Атака РФ пошкодила мережі Укренерго

В Укренерго повідомили про пошкодження мереж. Відновлювальні роботи розпочнуться одразу після оцінки ступеню пошкоджень ремонтними бригадами «Укренерго» та обленерго.

За даними ДТЕК, через ракетну атаку на Київ тимчасово відсутнє світло в частині будинків у Шевченківському, Святошинському, Голосіївському, Подільському та Оболонському районах.

У Київській області електрика відсутня у Бучанському та Вишгородському районах.

Атака на Київ та Харків 2 січня

Зранку у Києві та Харкові пролунали низка вибухів. Російські окупанти атакували Україну 83 ракетами, сили ППО знищили 72 повітряні цілі.

У Києві пожежі зафіксовано у 8 районах. У Солом’янському районі зафіксовано загоряння двох багатоповерхових житлових будинків. Одна жінка загинула, постраждали 33 людини.

У Київській області 2 людини загинули, ще 11 поранені, зокрема 1 дитина.

Харків атакували «Іскандерами», руйнувань зазнали близько 25 об’єктів цивільної інфраструктури та багатоповерхових будівель Постраждали 45 цивільних, одна людина загинула.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?