У Києві зросла кількість постраждалих через атаку РФ. Врятували 17 людей
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві зросла кількість постраждалих через атаку РФ. Врятували 17 людей

Віталій Кличко
ДСНС

У столиці внаслідок ракетної атаки РФ відомо вже про 20 постраждалих. Врятували 17 людей, ще 117 мешканців вивели з будинку.

У Києві зросла кількість поранених внаслідок атаки РФ

Як повідомив мер Віталій Кличко, у будинку в Соломʼянському районі рятувальники деблокували 17 людей.

Крім того, 117 мешканців вивели з будинку. Постраждали наразі 20 людей, 19 із них медики госпіталізували.

Що відомо про атаку на Україну 2 січня

У ніч на 2 січня Росія запустила по Україні кілька десятків ударних дронів та ракет.

У Києві та низці південних і центральних областей було оголошено повітряну тривогу, працювали сили протиповітряної оборони. Згодом у столиці прогриміли вибухи.

Внаслідок ракетної атаки у Деснянському районі горить будівля супермаркету. У Дарницькому районі пошкоджені нежитлові будівлі.

У Голосіївському районі уламки ракети впали у парку. У Печерському районі уламки впали на дах 9-ти поверхового житлового будинку та на ще одну багатоповерхівку і приватний будинок. 

В Оболонському районі також горить житловий будинок, ще частина уламків впала на територію нежитлової забудови та складських приміщень. У Святошинському — влучання в будівлю соціальної інфраструктури. ;

У Шевченківському районі уламки впали на відкриту місцевість. 

Також є кілька прильотів у середмісті Харкова, в районах житлової забудови. Там спалахнула пожежа. Начальник ОВА Олег Синєгубов повідомив про 41 пораненого. З них 16 госпіталізовано до лікарень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?