У Китаї встановили рекорд за кількістю одночасно запущених у небо дронів ― відео
Категорія
Технології
Дата публікації

У Китаї встановили рекорд за кількістю одночасно запущених у небо дронів ― відео

Яскраве дронове шоу у Китаї
Джерело:  online.ua

У Китаї встановили світовий рекорд, одночасно запустивши 7 тис 598 безпілотників, за допомогою яких було проведено видовищне світлове шоу.

Головні тези:

  • У Китаї встановлено світовий рекорд за кількістю одночасно запущених у небо дронів – 7 тис 598 одиниць.
  • Для проведення видовищного світлового шоу використовувались дрони компанії Shenzhen Damoda Intelligent Control Technology Co, Ltd.
  • Керування масштабним шоу відбувалося з одного ноутбука, а система відстежувала стан кожного дрона в режимі реального часу.
  • Дрони утворювали унікальні образи, такі як Велика Китайська стіна, дракон та символіка культури Яньбяня.
  • Для встановлення світового рекорду дрони мусили утримувати зображення щонайменше 20 секунд, а найвдалішим стало зображення тигра, що протрималося 37 секунд.

Що відомо про новий світовий рекорд з одночасної кількості запущених дронів

Зазначається, що встановлення світового рекорду з одночасного запуску у повітря великої кількості дронів відбулось 3 вересня.

Так, для проведення масштабного світлового шоу було залучено 7 тис 598 дронів.

Представники Книги рекордів Гіннеса зазначили, що світлове шоу офіційно стало найбільшим штучним зображенням у повітрі, сформованим за допомогою мультимедійних дронів.

Неймовірне видовище організували на честь 72-ї річниці Яньбянь-Корейської автономної префектури, а дрони були надані компанією Shenzhen Damoda Intelligent Control Technology Co, Ltd.

Попередній рекорд з одночасного запуску дронів складав 3 тис 191 одиницю.

Що відомо про організацію яскравого шоу

Як пояснили у компанії, встановити новий рекорд вдалося завдяки розвитку технологій. Так, перед початком виступу усі дрони були закладені у "злітні коробки", у кожній з яких було по 12 БпЛА.

Дивовижно, але таким неймовірним шоу керували лише з 1 ноутбука, а сама система відстежувала стан кожного дрона в режимі реального часу.

Дрони безперервно рухалися в нічному небі, утворюючи такі знакові образи, як Велика Китайська стіна і величний дракон, а також віддаючи данину унікальній культурі Яньбяня, зображуючи поширену у цій місцевості квітку азалію і традиційних танцюристів.

Згідно з вимогами, для встановлення світового рекорду дрони повинні були утримувати зображення щонайменше 20 секунд. Справжнім рекордсменом стало зображення тигра, яке протрималося 37 секунд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?