У Київській області посилили заходи безпеки на поминальні дії через можливість обстрілів
Категорія
Україна
Дата публікації

У Київській області посилили заходи безпеки на поминальні дії через можливість обстрілів

У Київській області посилили заходи безпеки на поминальні дії через можливість обстрілів
Джерело:  online.ua

22 - 25 квітня у Київській області посилять роботу правоохоронних органів. Очікується, що 200 тис. жителів відвідають кладовища під час поминальних днів.

Джерело: Поліція Київської області

На Київщині посилять заходи безпеки

Посилення заходів безпеки пов’язано із можливим великим скупченням людей, зокрема, на кладовищах.

Задля безпеки українців на чергуванні перебуватимуть понад 2000 правоохоронців.

За розрахунками поліції, з 22 по 25 квітня цвинтарі відвідають приблизно 200 тисяч громадян.

Голова поліції Київщини Андрій Нєбитов закликав громадян бути обережними під час відвідування цвинтарів на проводи, а також, за можливості, утриматися від масових скупчень.

Ворог підступний і в будь-який може обстріляти нашу територію. Ми бачимо останні ракетні обстріли це переважно цивільні об’єкти. Крім того, на одному з цвинтарів знайшли 9 розтяжок, які залишили російські окупанти, — пояснив він.

Нині всі кладовища обстежені. На кожному цвинтарі будуть присутні поліцейські та представники ДФТГ.

КМДА закликала утриматися від відвідування кладовищ

Раніше КМДА затвердила графік проведення поминальних днів, а також відзначення Дня пам’яті та примирення на Військовому кладовищі, меморіалі на могилі Невідомого солдата в Парку Вічної Слави та інших поховань у 2023 році.

При цьому, міська влада закликає мешканців за можливості утриматися від відвідування місць поховань і культових споруд в умовах воєнного стану. Будь ласка, за можливості перенесіть візит на інший час, аби не створювати скупчення людей в ці дні і не наражати на небезпеку себе та близьких! – закликали в КМДА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?