У команді Усика зробили категоричну заяву щодо бою з Фʼюрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

У команді Усика зробили категоричну заяву щодо бою з Фʼюрі

усик
Джерело:  online.ua

Катмен Расс Анбер, який працює з чемпіоном світу надважкої вагової категорії Олександром Усиком, поділився думкою про розсічення Тайсона Ф’юрі.

Чи стане розсічення Фʼюрі важливим фактором у бою з Усиком

За словами фахівця Катмена Расс Анбера, команда Усика не звертає увагу на травму “Циганського короля”, адже розсічення, ймовірно, загоїлося і відкритися не зможе.

Розсічення виникають там, де їх раніше не було. Тому не можна знати, чи відкриється воно. Зіткнення головами, лікті, що завгодно, називайте що завгодно — це може статися, — зазначив фахівець Анбер.

Я не впевнений, що це буде фактором у поєдинку. Якщо розсічення трапляється — це фактор у поєдинку, але зараз, я вважаю, воно загоїлося, і для мене питання з цим закрите, — заявив Анбер.

Що відомо про бій Усик-Ф'юрі

18 травня у Саудівській Аравії відбудеться бій Олександра Усика і Тайсона Ф’юрі за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.

Бій буде історичним — вперше в історії буде визначений абсолютний чемпіон світу з боксу в епоху чотирьох поясів.

Бій Усика та Ф'юрі мав відбутися у лютому, одна кого перенесли через травму британця в спарингу.

Обидва боксери підходять до бою непереможеними. Усик виграв 21 професійний поєдинок та 14 разів завершував бої достроково.

Британець лише одного разу звів бій до нічиєї — в грудні 2018 року, коли пояс WBC зберіг американець Діонтей Вайлдер.

Напередодні презентації анімаційного кліпу Ring of Fire Тайсон Ф'юрі провів пресконференцію, на якій заявив, що не має сумнівів у перемозі над Олександром Усиком. Британський боксер поставив під сумнів можливий реванш з українцем і натякнув, що збирається зустрітися на рингу з Ентоні Джошуа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?