У Кремлі визначились, хто може стати наступником Путіна — Newsweek
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кремлі визначились, хто може стати наступником Путіна — Newsweek

У Кремлі визначились, хто може стати наступником Путіна — Newsweek

У Кремлі мають вибрати між трьома кандидатами, які стануть наступниками нинішнього президента Путіна. Серед можливих наступників Китай може погодитись навіть на двійника.

У Кремлі визначились, хто може стати наступником Путіна

Президент Росії Володимир Путін 12 жовтня відвідав з офіційним візитом Киргизстан, де зустрівся з президентом Садиром Жапаровим і вручив йому російський орден. Візит до цієї центральноазійської країни — перший у 2023 році, оскільки очільник Кремля перебуває під загрозою арешту через ордер Міжнародного кримінального суду. Попереду очікується поїздка до Китаю та особиста зустріч з головою КНР Сі Цзіньпіном. Видання Newsweek зауважило, що у поїздках міг взяти участь двійник Путіна, оскільки він серйозно хворий і йому вже підшукали наступника.

Тим часом Кремль готовий використовувати двійника у випадку тимчасового відсторонення очільника РФ (через хворобу): "Є загальне розуміння, що деякий час можна було використовувати двійника президента після смерті або усунення від влади справжнього Володимира Путіна", — цитують повідомлення з Telegram-каналу "Генерал СВР".

У Киргизстані замість справжнього президента був двійник, він же поїде до Китаю. При чому Сі Цзиньпін знає, що спілкуватиметься саме з двійником: хоче зрозуміти, що він за особистість. "Китайські товариші хочуть поспілкуватися саме з двійником і скласти про нього свою думку", — вказує автор допису.

Наголошується, що у Кремлі роздає розпорядження директор ФСБ РФ Микола Патрушев: начебто він наказав не виконувати розпорядження Путіна щодо Мішустіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?