У Луганській області армія РФ захопила ще два села
Категорія
Україна
Дата публікації

У Луганській області армія РФ захопила ще два села

У Луганській області армія РФ захопила ще два села
Джерело:  online.ua

Армія РФ захопила селище Лоскутівка та село Рай-Олександрівка в Луганський області - цю інформацію уже підтвердив очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Джерело: Генштаб ЗСУ

У Генштабі ЗСУ розповіли, що відбувається на фронті

Росіяни захопили ще два населені пункти… Відучора Лоскутівка та Рай-Олександрівка окуповані ворогом. Втім, ми продовжуємо стримувати росіян у Сєвєродонецьку та Сиротиному, відбиваємо атаки від Золотого та Вовчоярівки, - повідомив Сергій Гайдай.

Згідно з останніми даними, на Харківському напрямку армія РФ сконцентрувала основні зусилля на недопущенні виходу ЗСУ в тил угруповання окупаційних військ, що діє на Слов’янському напрямку. Противник вів повітряну розвідку в районах населених пунктів Байрак та Рубіжне.

На Слов’янському напрямку угруповання агресора основні зусилля зосереджує на покращенні тактичного положення та виявленні слабких місць в обороні українських військ. Ворог намагається створити умови для відновлення наступу в напрямках Ізюм – Барвінкове та Ізюм – Слов’янськ. На Донецькому напрямку противник зосереджує основні зусилля на встановленні повного контролю над містом Сєвєродонецьк, веденні наступальних дій з метою оточення українських військ у районі міста Лисичанськ та блокуванні основних логістичних шляхів, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що на Бахмутському напрямку російські солдати продовжують вести наступальні дії у напрямках населених пунктів Золоте та Вовчоярівка. Також загарбники роблять все можливе, щоб оволодіти панівними висотами в районі Берестового з метою встановлення контролю над трасою Бахмут – Лисичанськ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?