У Львові стався потужний вибух у приватному будинку. Двох людей шукають під завалами
Категорія
Події
Дата публікації

У Львові стався потужний вибух у приватному будинку. Двох людей шукають під завалами

Вибух у Львові
Джерело:  online.ua

У Львові у гаражі на території одного з приватних будинків стався потужний вибух. Наразі відомо про чотирьох постраждалих. Ще двох людей шукають під завалами. 

Що відомо про обставини потужного вибуху на території приватного будинку у Львові

За інформацією мера Львова Андрія Садового та представників ДСНС, вибух стався у гаражі на території одного з приватних будинків на вул. Княгині Ольги.

В результаті вибуху є руйнування опорних стін.

Правоохоронці повідомили, що рух вулицею Княгині Ольги від вулиці Сахарова до вулиці Володимира Великого в напрямку вулиці Наукової перекритий у зв'язку з вибухом, що спричинив пожежу у житловому будинку.

Патрульні забезпечують регулювання дорожнього руху, охорону місця події та допомагають іншим службам у ліквідації наслідків, -зазначили в поліції.

Садовий зазначив, що за попередньою інформацією, причиною вибуху став витік газу.

Мер Львова додав, що у будинку проживала сім’я з шести осіб. До лікарні із численними опіками були доставлені 2 дитини та дві дорослі жінки.

Садовий повідомив, що постраждалі перебувають не у важкому стані.

Що відомо про порятунок постраждалих

Ще 2-х чоловіків шукають рятувальники. Можливо вони під завалами. Точні причини вибуху будуть відомі після завершення рятувальної операції, - зазначив Садовий.

Між тим представники ДСНС повідомили, що під завалів було врятовано дитину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?