У Маріуполі партизани підірвали авто з російським офіцером — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Маріуполі партизани підірвали авто з російським офіцером — фото

Car

Маріупольський Спротив підірвав автівку російського військового офіцера одного з кавказьких підрозділів.

У Маріуполі ліквідували російського офіцера

Як повідомив радник мера міста Петро Андрющенко, авто підірвали з офіцером на вулиці Нестерова у Приморському районі. Той у лікарні.

Сам підрив стався синхронно з Маріупольською Бавовною, що дозволило скрити його від уваги поліцаїв та ФСБ до госпіталізації...Спротив переказує окремий привіт всім власникам авто з "Z" на автівці. Наступна машина може бути ваша, – йдеться в дописі.

Бавовна у Маріуполі

У тимчасово підконтрольному військам РФ місті Маріуполі місцеві партизани активно "мінусують" загарбників. Так, за минулий тиждень у місті за "загадкових обставин" убито 26 російських військових.

Раніше мер Мелітополя Іван Федоров розповів, що військових РФ на окупованій частині Запорізької області масовий занепад духу, у низці міст зафіксували факти загадкових смертей загарбників.

Також у листопаді в Маріуполі було вбито як мінімум чотирьох співробітників "поліції" та ФСБ. Крім того, у місті були ліквідовані ще кілька загарбників.

Вибух автомобіля одного з "поліцейських" окупаційного корпусу стався 10 листопада на пр. Металургів.

Тоді представники місцевих Сил спротиву розповіли, що операція була їх "подарунком" так званим "поліцейським" на святкування Дня поліції в РФ.

Наразі з'ясувалося, що загарбник отримав смертельні рани після підриву машини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?