У Маріуполі росіяни почали облави серед цивільних під "вибори"
Категорія
Україна
Дата публікації

У Маріуполі росіяни почали облави серед цивільних під "вибори"

росіяни

Напередодні так званих президентських виборів окупанти розпочали облави та пошуки "диверсантів" у Маріуполі. У різних районах міста загарбники патрулюють вулиці та зупиняють автомобілі маріупольців.

У Маріуполі окупанти залякують людей

Зокрема, бойовики терористичної організації "ДНР" затримали жінку, яку звинуватили у "шпигунстві та передачі відомостей про місця розташування військовослужбовців".

Затримання відбулося показово на камери, щоб залякати місцеве населення, наголосили у міськраді.

Там зазначили, що росіяни бояться маріупольців та не довіряють їм.

Тож навіть дострокове голосування проводили із військовими, а на виборчих дільницях будуть знаходитися озброєні представники окупантів. Усе, щоб місцеві жителі зробили "правильний вибір, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Кремль цього тижня проводить так звані вибори президента РФ. Їх проводять у тому числі на тимчасово окупованих територіях України.

Росія підкупає пенсіонерів на ТОТ

Ворог здійснює обхід помешкань й пропонує “гуманітарну допомогу”, але умовою отримання є заповнення виборчого бюлетеня. Кошти видають навіть без наявності паспорта РФ.

Такі дії направлені на завищення явки, що за задумом Кремля має легалізувати окупацію. Проте “вибори”, як й окупація, не будуть визнані світовою спільною, які б дії не вчиняла Москва.

Центр національного спротиву закликає українців повідомляти про учасників “виборчих дільниць” та інших хто допомагає москві проводити “вибори” на ТОТ. Анонімність звернень гарантована.

Кожен з цих посіпак росіян після деокупації понесе відповідальність за свої дії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?