У Мелітополі окупанти проводять уроки "російської ідентичності” українським дітям
Категорія
Україна
Дата публікації

У Мелітополі окупанти проводять уроки "російської ідентичності” українським дітям

Мелітополь
Джерело:  ЦНС

Повна назва пропагандистського заходу – «Сто дат Російської ідентичності», на ці лекції окупаційна адміністрація примусово зганяла школярів тимчасово окупованого Мелітополя. Відповідальними за промивання мізків дітям є “Федеральне агентство у справах національностей” РФ.

Українським школярам “промивають мізки” у Мелітополі

У тимчасово окупованому Мелітополі ворог проводить для українських дітей уроки “російської ідентичності”.

Про це повідомляє Центр національного спротиву у Facebook.

На пропагандистський захід під назвою «Сто дат Російської ідентичності» окупаційна адміністрація примусово зганяла школярів міста. Відповідальними за промивання мізків дітям є “Федеральне агентство у справах національностей” – спеціальний кремлівський орган для виховання манкуртів.

Уроки для юних українців вів відомий зрадник вірменського народу Айказ Мікаєлян, що служить Путіну з 2000-х років. Тепер колаборант творить політику геноциду на захоплених землях України, сподіваючись позбавити нас цілого покоління, – йдеться у повідомленні.

Проте за кожні вчинки є відповідальність, тому Центр національного спротиву закликає надавати інформацію Руху Опору про пропагандистів та їх пересування захопленими регіонами.

Що відомо про викрадення українських дітей з ТОТ Росією

До Дня захисту дітей у 2023 році команда Online.UA представила документальний проєкт «Понівечене дитинство», який розповідає про примусово депортованих та викрадених до Росії українських дітей.

У фільмі "Понівечене дитинство" діти та їхні батьки відверто діляться власними історіями: хтось з них був у полоні, когось примусово вивезли в "оздоровчий табір", когось розлучили з батьками під час так званих фільтраційних заходів.

За понад півтора року повномасштабної війни Україна змогла повернути менш як 400 дітей. Водночас Росія заявляє, що “евакуювала” 744 тисячі українських дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?