У Мелітополі партизани підірвали УАЗ разом з окупантами РФ — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

У Мелітополі партизани підірвали УАЗ разом з окупантами РФ — ГУР

ГУР
Пожежа

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області партизани підірвали росіян разом з технікою. Уражено ворожий автомобіль та четверо загарбників.

Партизани ліквідували окупантів в Маріуполі

Як зазначили в ГУР, 14 січня на вулиці Гоголя у тимчасово окупованому Мелітополі пролунав потужний вибух.

Внаслідок проведеного силами українського опору спеціального заходу був підірваний автомобіль російських загарбників Patriot.

Окрім того, разом з ворожим позашляховиком ураження зазнали четверо окупантів.

Прилеглі до місця події вулиці перекрили, приїхало декілька автомобілів з медиками.

Утім, за попередньою інформацією, лікарі знадобились не всім. Точна кількість безповоротних і санітарних втрат ворога уточнюється, — додали в ГУР.

“Бавовна” у Мелітополі

14 січня в окупованому Мелітополі було чути вибухи. За словами міського голови Івана Федорова, місцеві жителі тимчасово окупованого Мелітополя повідомили, що близько 19:20 в місті пролунали звуки вибухів.

Однак детальної інформації щодо причин та наслідків вибухів мер не повідомив.

Окрім цього 7 січня під Маріуполем точним ударом знищений напівпобудований російськими окупантами залізничний міст. Також згоріли цистерни з паливом та інженерний транспорт.

Російські окупанти намагалися збити ракети, якими було атаковано міст, але безуспішно. Крім того, загарбники "засвітили" місцезнаходження нових батарей ППО в Маріупольському районі.

Андрющенко зазначає, що міст був частиною плану росіян з побудову залізниці з РФ до Маріуполя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?