У мережі ширяться деталі загибелі військової Шури Рязанцевої із позивним «Ялта»
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі ширяться деталі загибелі військової Шури Рязанцевої із позивним «Ялта»

Рязанцева
Джерело:  online.ua

11 червня рідна сестра Шури “Ялти” Рязанцевої повідомила у соцмережі про її смерть. Пізніше подруга покійної Надія Двойнос написала, що Шуру вбили “халатність і байдужість”.

Головні тези:

  • Рідна сестра Шури Рязанцевої “Ялти” повідомила про її загибель, але подруга назвала причиною смерті “халатність і байдужість” 78 полку.
  • Свідчення Надії Двойнос розкривають шокуючі деталі загибелі військової, яка служила у Десантно-штурмових військах ЗСУ.
  • Шура Рязанцева “Ялта” не пережила службу у ДШВ, за словами посестри.
  • Дізнайтеся більше подробиць трагедії та відмови в наданні допомоги військовій Шурі “Ялті” Рязанцевій.

Подруга Шури "Ялти" Рязанцевої оприлюднила справжню причину її смерті

Надя Двойнос повідомила на своїй сторінці у Facebook про шокуючі подробиці загибелі своєї посестри.

Цей пост від першоджерела вже змусили видалити. Але я ніде не служу, тому маю право лиш балакати. Ось і буду кричати в памʼять моєї надзвичайно близької та душі дорогої подруги! Моєї сестрички (саме так вона мене, в першу чергу називала.). Шуронька, щоб не сталось, то ми розберемось. Але ти, ти спочивай з миром! Люблю!

У дописі йдеться про те, що Шура Рязанцева “не пережила службу в ДШВ”.

Її вбила халатність і байдужість 78 полку. На ній були побої, її відмовилися везти в судомах в реанімацію, а коли привезли — в реанімації відмовили, бо “вона важка”. В морзі вписали, що робили реанімаційні дії, на ділі їх не робили.

Така сама історія з моїм побратимом Віктором К., якого просто вбили та залишили в лісі свої ж. Я сподіваюсь, похорон ніхто не замне, як було з Віктором.

Загинула військовослужбовиця Шура "Ялта" Рязанцева

Шура Рязанцева служила у Десантно-штурмових військах ЗСУ.

Про загибель військової повідомила сестра Шури Валерія у Facebook.

Обставини загибелі “Ялти” наразі невідомі.

Тільки тиждень тому Шура Рязанцева святкувала день народження….

Сьогодні мені 40 років… нещодавно я приєдналася до нового військового підрозділу при ДШВ, хочу зібрати для оновлення амуніції. Посилання на банку. Ялточці на День Народження).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?