У Міноборони Британії показали навчання українських військових — фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Міноборони Британії показали навчання українських військових — фото

Міноборони Британії
ЗСУ

У Міністерстві оборони Британії показали, як українські військові проходять підготовку у рамках операції Interflex.

Як проходить навчання українських військових в Британїі

Як повідомили в Мінобороні Британії, стрільба та поводження зі зброєю є одними з ключових навичок, яким навчають під час операції Interflex.

Зазначається, що під час п'ятитижневої інтенсивної підготовки піхотних військ українські військові проходять навчання у військових інструкторів із Британії та 10 країн-партнерів.

Нагадаємо, що операція Interflex — це програма підготовки українських військових за стандартами збройних сил Британії.

Програма організована Сполученим Королівством разом із країнами-учасницями Об'єднаного експедиційного корпусу та іншими союзниками. Навчання фінансується у рамках загальної підтримки України.

Що відомо про навчання українських військових у Британії

З перших місяців повномасштабного вторгнення РФ в Україну бійці ЗСУ проходять різноманітні програми навчання у Британії. Так, для максимально ефективної підготовки військових у Британії збудували спеціальний полігон.

Повідомляється, що його обладнання та інфраструктура дозволять здобути досвід ведення бойових дій у міських умовах.

Крім того, ранішепроцес навчання українських військових показали на відео. У Міноборони Британії також повідомили, що країна провела навчання для 33 тисяч бійців Збройних сил України з 2022 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?