У Нацгвардії України тестують сухпайки за стандартами НАТО
Категорія
Україна
Дата публікації

У Нацгвардії України тестують сухпайки за стандартами НАТО

Пайки
Джерело:  Укрінформ

У Національній гвардії розробили нові зразки сухпайків за стандартами НАТО, які наразі проходять тестування.

Головні тези:

  • Нацгвардія України тестує нові зразки сухпайків за стандартами НАТО, які є більш зручними та поживними, використовуючи тільки термопаки для скорочення об'єму.
  • В нових сухпайках передбачені різноманітні продукти, включаючи м'ясорослинні та м'ясні консерви, печиво, джем, чай та каву, із калорійністю набору продуктів близько 4000 ккал.
  • Штурмова група російських окупантів була ліквідована бійцями Нацгвардії в Харківській області за допомогою FPV та дронів-бомберів, що демонструє високий рівень підготовки та використання сучасних технологій.
  • Нацгвардія продовжує відстоювати територіальну цілісність України, відбиваючи атаки та забезпечуючи безпеку громадян.
  • Інформація про нові сухпайки та бойові операції Нацгвардії свідчить про постійну модернізацію та підвищення ефективності захисту країни.

Нацгвардія отримає нові пайки за стандартами НАТО

Про це в інтерв’ю каналу Ukraine World News сказав заступник командувача Національної гвардії з логістики, бригадний генерал Олександр Білоус.

Ми допрацьовуємо новий зразок сухого пайка, в основу якого взяли сухпайки Польщі та США, тобто це натівські зразки. Намагаємося зробити його не тільки смачним та поживним, а й зручним – щоб він займав якомога менше місця. Тому відмовилися від скляних та металевих банок, використовуємо тільки термопаки. Зараз віддаємо його на тестування.

Він додав, що в нових сухпайках будуть передбачені м’ясорослинні та м’ясні консерви, печиво, джем, чай та кава. І, за стандартами НАТО, калорійність набору продуктів у них становитиме близько 4000 ккал.

За стандартами, вони дотримуються норми у 4000 калорій. Якщо якийсь продукт не дає ці калорії, вони доганяють за рахунок солодощів.

У Харківській області знищили ще одну групу штурмовиків РФ

Як повідомляє пресслужба НГУ, На Харківському напрямку бійці 2 окремого загону Центру спеціального призначення Національної гвардії "Омега" знищили штурмову групу російських окупантів.

Для ураження сил ворога воїни використали FPV та дрони-бомбери.

Лише за годину бійцям Нацгвардії вдалося ліквідувати 20 штурмовиків армії РФ.

Окрім того, нацгвардійці уже опублікували відео з моментом відбиття ворожої атаки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?