У Німеччині назвали строки готовності Росії до нападу на НАТО
Категорія
Світ
Дата публікації

У Німеччині назвали строки готовності Росії до нападу на НАТО

рф
Джерело:  Reuters

Генеральний інспектор Бундесверу генерал-лейтенант Карстен Бройер повторив свій прогноз щодо часу готовності Росії до нападу на країну НАТО. 

Коли РФ може напасти на НАТО

На той час, виходячи з нашого аналізу, Росія [відновить] свої сили до такого рівня, що напад на територію НАТО стане можливим. Я не кажу, що це станеться, але це може бути можливим, — сказав Бройер журналістам під час візиту до Польщі 17 квітня, передає Reuters.

Він вважає, що російській армії знадобиться час на відновлення після війни в Україні і він складе від 5 до 8 років. 

Ми бачимо, що Росія виробляє багато військової техніки, і вона не використовує її на фронті в Україні... тому у 2029 році ми повинні бути готовими. Ми бачимо загрозу через п'ять-вісім років, — заявив Бройер.

FPV-дрони допомагають Україні стримати наступ армії РФ

Попри те, що масштабні втрати росіян завдяки дронам можна вважати успіхом ЗСУ, це також свідчить про те, що наразі в українських воїнів немає альтернативи.

Україна уже давно зіткнулася з серйозним браком артилерійських снарядів та іншої зброї, через те, що чимало її союзників гальмують процес постачання.

Щоб компенсувати це, українські сили використовують FPV-дрони для ряду завдань під час війни, включаючи спостереження та атаки на позиції противника. Деякі безпілотники оснащені вибухівкою, ними дистанційно керують через відеоекран, — зазначає видання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?