У Німеччині виступили проти депортації безробітних біженців з України
Категорія
Світ
Дата публікації

У Німеччині виступили проти депортації безробітних біженців з України

біженці
Джерело:  online.ua

Представники німецького МЗС зазначають, що не знають ,"де в Україні має бути безпечне місце" на тлі постійних атак Росії.

Головні тези:

  • Представники німецького МЗС виступили проти депортації безробітних українських біженців з урахуванням ситуації в Україні.
  • Деякі політики в Німеччині пропонують висилати безробітних українських біженців на батьківщину, що викликає обурення у суспільстві.
  • Заклики до депортації українців викликають дискусії стосовно раціональності таких дій у контексті гуманітарної ситуації.
  • Наголошення на необхідності працевлаштування та інтеграції біженців у німецьке суспільство визначають подальші кроки у політиці Німеччини по відношенню до безробітних біженців.

Уряд Німеччини виступив на захист українських біженців

Раніше голова баварської опозиційної партії Християнсько-соціального союзу закликав висилати безробітних українських біженців на батьківщину, повідомляє німецьке видання n-tv.

Німецький уряд проти депортації українців, які не бажають працювати — заявив представник Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини.

Речник нагадав, що Росія щодня атакує цілі по всій Україні, а також намагається зруйнувати її інфраструктуру.

Тому я не знаю, де в Україні має бути безпечне місце, — зазначив він

Чому у Німеччині звучали заклики до депортації українських біженців

З закликом з цього приводу виступив очільник баварської опозиційної партії ХСС у Бундестазі Александер Добріндт. Він публічно почав вимагати висилати безробітних українських біженців з Німеччини.

Більш ніж через два роки після початку війни тепер має застосовуватися принцип: працевлаштовуйтесь в Німеччині або повертайтеся в безпечні райони західної України, — підкреслив він.

Як наголосив Александер Добріндт, він вкрай невдоволений тим, що коштом платників податків надто багато людей у Німеччині отримують соціальну допомогу.

Він також додав, що наразі у ФРН важливо запровадити сильніші зобов'язання щодо співпраці для шукачів притулку, коли йдеться про працевлаштування.

Має бути пропозиція у вигляді роботи, і це має бути частиною послуги з інтеграції, — запропонував політик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?