У Німеччині знайшли тіло матері вбитої раніше 27-річної українки
Категорія
Події
Дата публікації

У Німеччині знайшли тіло матері вбитої раніше 27-річної українки

Місце злочину
Джерело:  Bild

Німецька поліція знайшла тіло матері вбитої два тижні тому 27-річної українки, яка приїхала до країни як біженка.

Знайдено матір вбитої у Німеччині українки

Газета Bild із посиланням на місцеву поліцію повідомляє, що тіло жінки знайшли в озері поблизу Бад-Мінгольсхайма.

Тест ДНК підтвердив, що вона є матір'ю громадянки України, тіло якої знайшли 7 березня дамбі річки Рейн біля міста Гоккенгайм.

За попередніми даними, її смерть настала внаслідок зовнішнього насильства.

Поліція вважає, що підозрювані, які вже перебувають вартою, вбили 51-річну жінку ввечері 6 березня, а потім її 27-річну доньку через кілька годин.

Вбивство українки в Німеччині: що відомо

Bild пише, що 27-річна українка Маргарита Р. була вбита в Гоккенгаймі. Останнім часом вона жила зі своєю донькою Мією (5 тижнів) та матір’ю Мариною С. у будинку для біженців у районі Рейн-Неккар.

Тіло молодої жінки виявили 7 березня на дамбі річки Рейн біля міста Гоккенгайм. Де перебували її дитина та матір було невідомо.

Газета повідомляє, що поліція 13 березня затримала підозрюваних у вбивстві та викраденні дитини — це німець Марко О. (44 роки) і його дружина росіянка Інна (43 роки). Вони зараз перебувають під вартою.

Співробітники поліції забрали в них дитину. Наразі дівчинка перебуває під опікою центру у справах молоді.

Затримані підозрювані, які, за наявними відомостями, були з особистого оточення вбитих, підозрюються у вбивстві з метою приховування злочину, — повідомили в прокуратурі та поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?