У низці регіонів України 27 серпня графіки відключення світла діятимуть протягом доби
Категорія
Економіка
Дата публікації

У низці регіонів України 27 серпня графіки відключення світла діятимуть протягом доби

ДТЕК
Вимкнення світла

27 серпня в Києві, Київській, Одеській, Дніпропетровській, Донецькій областях графіки стабілізаційних відключень діятимуть протягом усієї доби.

Головні тези:

  • 27 серпня у низці українських регіонів діятимуть стабілізаційні відключення електроенергії протягом усієї доби через атаку Росії.
  • Кілька міст України, зокрема Київ, Хмельницький, Одеса та Дніпропетровська область, вже відчули наслідки екстреного відключення електропостачання.
  • ДТЕК оперативно надає інформацію про стан справ та можливі зміни в графіках відключень світла в регіонах України.

Україна повертається до жорстких графіків відключення світла

Попередньо за інформацією від Укренерго в місті Києві, Київській, Одеській, Дніпропетровській, Донецькій областях буде можливість залучити графіки стабілізаційних відключень.

Про це повідомляє пресслужба Групи ДТЕК.

Так, з 00:00 до 06:00 діятимуть три черги відключень, 06:00 - 11:00 - чотири черги, 11:00 - 15:00 - три, 15:00 - 21:00 - чотири і з 21:00 до 00:00 - три черги.

У ДТЕК зауважили, що існує висока ймовірність застосування світло-сірих зон відключень графіків. У компанії пообіцяли оперативно надавати інформацію у разі змін.

Цю ж інформацію підтвердив і гендиректор енергокомпанії Yasno Сергій Коваленко.

Росія атакувала енергообʼєкти під час ракетного обстрілу України

У низці українських міст 26 серпня почалися перебої зі світлом через масовану атаку Росії 26 серпня. У деяких містах також запровадили екстрені відключення світла.

Зокрема про перебої зі світлом повідомляють у Києві, Кривому Розі, Хмельницькому, Одесі, на Дніпропетровщині.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що у кількох районах столиці зникло світло.

У кількох районах столиці перебої з енергопостачанням. Як зазначають фахівці, це повʼязано з проблемами в загальноукраїнській енергетичній мережі, — написав Кличко.

В Одесі через обстріли також спостерігаються перебої з електроенергією. при цьому через знеструмлення у місті тимчасово призупинили роботу електротранспорту.

Через російські обстріли у Броварах також відсутнє електропостачання. Мер міста Ігор Сапожко закликав містян зберігати спокій.

У Миколаєві ввели аварійні графіки відключення світла через масовану атаку.

Крім того, у ДТЕК повідомили, що у Дніпропетровській області запроваджують екстрені відключення світла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?