У Новомосковську вибуховою хвилею від обстрілу перевернуло маршрутку — десятки постраждалих
Категорія
Події
Дата публікації

У Новомосковську вибуховою хвилею від обстрілу перевернуло маршрутку — десятки постраждалих

Сергій Лисак / Дніпропетровська ОВА
Новомосковськ

Масштабна ракетна атака армії РФ вранці 8 січня прийшлася і по Дніпропетровській області. У місті Новомосковську через вибух у будівлі підкинуло у повітря маршрутне таксі. Транспортний засіб перевернувся, пасажири отримали поранення різного ступеню тяжкості. 

Маршрутка у Новомосковську потрапила під вибухову хвилю

Під час атаки РФ у Дніпропетровській області ворог поцілив по Новомосковську. Вибухом перевернуло маршрутку, вже відомо про десятки поранених.

Про це повідомляє у Telegram глава Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

У місті, попередньо, 24 постраждалих. З них п'ятеро – діти. Хлопчики 4 і 8 років. Та дівчата 11, 16 та 17 років. Всі у лікарні в стані середньої тяжкості, – розповів Лисак.

Наслідки обстрілу РФ у Новомосковську

За даними голови МВС Ігоря Клименка, у Новомосковську вибуховою хвилею перевернуло маршрутне таксі.

8 пасажирів самостійно вибрались з салону. Загалом до медиків звернулись 20 людей, з яких 4 дітей, – конкретизував він дані про постраждалих.

Крім того, за даними ОВА, пошкоджені три адмінбудівлі, дві заправки, п'ятиповерхівка, авто.

Ракетна атака РФ на Запоріжжя: що відомо

Вранці 8 січня російські війська обстріляли Запоріжжя. Атака була комбінованою – крилатими і балістичними ракетами з різних напрямків.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко у Telegram.

О 07:00 Запоріжжя прокинулося від ракетного удару рашистів. Внаслідок комбінованої атаки крилатих та балістичних ракет з різних напрямків у обласному центрі пролунало загалом 5 вибухів.

Наразі відомо про влучання ракет у житлові райони – на відкриті території та поруч із будинками.

Внаслідок ракетної атаки станом на 08:00 відомо про двох постраждалих - чоловіка та жінку. Інформація попередня та може доповнюватися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?