У Пентагоні розкрили реальний стан здоров'я Остіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Пентагоні розкрили реальний стан здоров'я Остіна

Остін
Джерело:  The Hill

У суботу Пентагон оприлюднив оновлену інформацію про стан здоров’я міністра оборони США Ллойда Остіна.

У Пентагоні розкрили реальний стан здоров'я Остіна

Міністр Остін все ще знаходиться у Національному військово-медичному центрі Волтера Ріда та перебуває у хорошому стані, — йдеться у заяві прес -секретаря Пентагону генерал-майора Пет Райдера.

У Пентагоні додали, що Остін підтримує зв’язок зі своїм старшим персоналом і має повний доступ до необхідних засобів безпечного зв’язку, а також продовжує стежити за повсякденними операціями Міністерства оборони по всьому світу.

Райдер зазначив, що Пентагон наразі не має конкретної дати виписки міністра Остіна з лікарні, але пообіцяли щодня надавати оновлення щодо його стану.

Що відомо про госпіталізацію Остіна

Остін був госпіталізований до Національного військово-медичного центру Волтера Ріда у Вашингтоні, у перший день року через ускладнення, що виникли в результаті попередньої лікарняної процедури для боротьби з раком простати у грудні. Він тримав це у таємниці від Білого дому, що викликало політичний скандал.

Члени Комітету Сенату з питань збройних сил від Республіканської партії в середу надіслали Остіну листа з вимогою до Пентагону надати детальний розклад подій щодо стану та госпіталізації міністра оборони.

Ми глибоко стурбовані очевидним порушенням комунікації між вашим офісом і рештою Міністерства оборони, Білого дому та Конгресу протягом останніх двох тижнів, — написали вони.

Байден у п’ятницю заявив, що Остін скоїв помилку, не повідомивши йому про свою госпіталізацію. Однак він також сказав, що все ще довіряє своєму міністру оборони і не планує його звільнення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?