У Польщі перекинувся автобус з українцями. Постраждало 18 людей
Категорія
Події
Дата публікації

У Польщі перекинувся автобус з українцями. Постраждало 18 людей

ДТП
Джерело:  RMF 24

27 січня близько 4:00 ранку у Польщі перекинувся автобус з 59 українцями. До лікарень доставлено 18 людей, їхньому життю нічого не загрожує.

ДТП у Польщі за участі українців

Польські ЗМІ повідомляють, що аварія сталась біля прикордонного переходу "Угринів-Долгобичув" в районі села Голуб’є Люблінського воєводства під час повороту.

В автобусі перебувало 59 пасажирів та двоє водіїв.

На повороті автобус перекинувся на бік. 18 осіб доставлено до лікарень Томашува-Любельського, Грубешова та Замостя. Попередня інформація показує, що їхньому життю нічого не загрожує, — сказав Кшиштоф Томасяк, черговий воєводського штабу державної пожежної служби в Любліні.

Решті пасажирів надають притулок у школі в Долгобичуві, поки для них не організують заміну автобуса.

На місці досі працюють екстрені служби, які з'ясовують подробиці аварії.

Фото: lubelska.policja.gov.pl

ДТП у Польщі

Нагадаємо, що 31 грудня на межі Глівіце і Жерниці (Сілезьке воєводство) сталася ДТП, у якій загинули троє громадян України.

40-річний водій автомобіля Audi A6 на повороті дороги зіткнувся боком з автомобілем Audi A4, який їхав з протилежного боку, після чого не впорався з керуванням, з'їхав з дороги і вдарився в придорожнє дерево. Троє чоловіків, які їхали в автомобілі, громадяни України, загинули на місці.

21 грудня на під’їзді до КПП "Гребенне – Рава-Руська" сталася аварія за участю українського мікроавтобуса. Загинув 30-річний пасажир.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?