У Польщі розбився автобус з українцями. Є загиблі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Польщі розбився автобус з українцями. Є загиблі

ДТП

Автобус з українцями потрапив у ДТП на території Польщі. Внаслідок аварії загинули дві жінки та дитина.

Що відомо про ДТП

За даними журналістів, ДТП сталася в неділю, 19 листопада, близько 4:30 біля Грубешова (Люблінське воєводство). Відомо, що автобус раптово з’їхав ліворуч і врізався в дерево на узбіччі.

В автобусі були 10 осіб, всі громадяни України. Внаслідок аварії загинули двоє жінок і шестирічна дитина. Їх намагалися реанімувати, але медики не змогли врятувати їх. Решту пасажирів доставили до лікарні.

Наразі причини смертельної ДТП не встановлено.

Українці в ДТП за кордоном

Нагадаємо, 25 серпня поблизу міста Латізана на трасі A4 на півночі Італії сталася ДТП. Автобус з українськими туристами зіштовхнувся з польською фурою. Внаслідок аварії постраждали четверо українців.

Також у Туреччині зіштовхнулися туристичний мікроавтобус та вантажівка. Внаслідок аварії загинув водій та гід - громадянка України.

Окрім цього 3 жовтня в районі Венеції Местре туристичний автобус впав з естакади. Загинула 21 людина, серед них 5 українців.

Автобус транспортної компанії La Linea, який впав біля залізничної колії між Местре та Маргерою, був орендований туристами з кемпінгу.

У результаті аварії загинула 21 особа, двоє з них діти, 15 отримали поранення, 5 з яких у тяжкому стані.

Автобус їхав естакадою сполучної дороги, яка веде від Местре до Маргери та автомагістралі А4, коли з невстановлений причин, він пробив парапет і впав, опинившись між складом і коліями станції Местре, після чого загорівся.

Відомо, що в автобусі були громадяни України, Німеччини та Франції. Вижили в катастрофі 18 пасажирів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?