У Полтаві масово отруїлися студенти юридичного інституту — що відомо
Категорія
Події
Дата публікації

У Полтаві масово отруїлися студенти юридичного інституту — що відомо

Філіп Пронін / Полтавська ОВА
Лікар

У ніч на 6 грудня у Полтаві з отруєнням госпіталізували 27 людей. Це студенти Полтавського юридичного інституту НЮУ імені Ярослава Мудрого.

Масове отруєння в Полтаві

В ОВА повідомляють, що всі студенти, ймовірно, харчувалися в їдальні Полтавської політехніки імені Юрія Кондратюка. Зареєстровано спалах гострої кишкової інфекції.

Причини інциденту нині встановлюють. Створена профільна комісія, на місцях працюють фахівці Держпродспоживслужби, Центру контролю та профілактики хвороб і поліція. Розпочато епідеміологічне розслідування.

В ОВА зазначили, що також відбувається перевірка їдальні.

Директорка обласної інфекційної лікарні Наталія Свириденко у коментарі “Суспільному” розповіла, що у госпіталізованих студентів нудота, діарея тощо. Вони - у стані середньої тяжкості.

Отруєння курсантів в Одесі

13-19 листопада у двох одеських навчальних закладах отруїлися курсанти. До лікарні потрапили 64 курсанти віком від 15 до 22 років.

Поліція Одеської області внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України.

Йдеться про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням.

В рамках розпочатих кримінальних проваджень призначено експертні дослідження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?